Biroul Politic Național al PNL a validat tandemul Palăr – Luchian pentru localele din acest an


Biroul Politic Național al PNL a validat candidaturile lui Ionel Palăr și Dragoș Luchian pentru alegerile locale din acest an. Primul va intra în cursă pentru șefia Consiliului Județean, al doilea pentru fotoliul de primar al Bacăului. Palăr este deputat de Bacău din 2004, îndeplinind funcția de chestor al Camerei Deputaților. Pentru o scurtă perioadă de timp, în 2008, Ionel Palăr a îndeplinit funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

Dragoș Luchian a fost viceprimar al Bacăului în mandatul 2008 – 2012, când pentru o lungă perioadă de timp a fost singurul „locotenent” al primarului Romeo Stavarache, până la nominalizarea celui de-al doilea viceprimar în persoana Roxanei Mironescu. În 2012, Luchian a candidat cu succes din partea USL – PNL la funcția de senator în colegiul uninominal 1 (municipiul Bacău plus câteva comune limitrofe orașului).

Ionel Palăr este finul de cununie al primarului Romeo Stavarache și copreședintele PNL Bacău, alături de Tudorița Lungu, liderul defunctului PDL Bacău. Potrivit unei decizii recente asumată de BPN al PNL, candidatul la șefia Consiliului Județean va fi și președintele organizației județene a PNL. Luchian, de cealaltă parte, a preluat șefia organizației municipale a PNL în temeiul aceleiași decizii a BPN.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.