Ploi, ninsori si vant timp de doua zile in intreaga tara

1

Începând cu ora 10 a dimineții de vineri, 19 ianuarie, și până la ora 17 a zilei de sâmbătă, 20 ianuarie, România se pregătește să facă față unor condiții meteorologice severe.

Potrivit prognozei, toate regiunile vor fi afectate de precipitații, iar în Muntenia și în zona Carpaților Orientali, acestea vor fi moderate cantitativ, acumulându-se între 10 și 15 litri pe metru pătrat, cu posibilitatea depășirii a 20 de litri pe metru pătrat în zonele izolate.

În Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei, ploile se vor transforma în ninsoare începând de vineri după-amiaza, iar în timpul nopții se va depune un strat de zăpadă în întreg teritoriul. Sâmbătă, ninsorile vor persista în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, dar în general, cantitățile de zăpadă vor fi reduse.

Pe lângă fenomenele meteorologice, se așteaptă și intensificări ale vântului în toate regiunile, cu viteze cuprinse între 40 și 50 km/h. Ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va scădea semnificativ. De asemenea, se anunță o răcire semnificativă a vremii, în jumătatea de nord a țării vineri și în restul zonelor sâmbătă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.