Pizzeria Mastro – Au lasat Roma pentru Bacau, dar au luat cu ei si secretul pizzei autentice, cu gust 100% italian, fara compromisuri

1

Dupa 20 de ani de experienta in domeniul culinar din Italia, Silviu si Elena Jipa s-au intors acasa, in Bacau, unde au incercat sa aduca o mica bucata din traditiile italiene.

Asa a aparut “Pizzeria Mastro”, o afacere locala, de familie, situata pe strada Stefan cel Mare, nr 25, in giratoriul de la Podu`cu Lanturi.

Nu au vrut sa faca compromisuri, asa ca au ales cele mai bune ingrediente reusind sa ofere una dintre cele mai bune pizza al taglio din zona. Gusturile sunt diferite, asa ca la Pizzeria Mastro veti gasi sortimente de pizza pentru orice pofta. Aluatul este pregatit integral in bucataria “Mastro”, fara amestecuri deja cumparate, iar dospirea se face lent.

Sortimente Pizza Mastro

In viitor, Silviu si Elena vor sa-si extinda afacerea si sa-si transforme pizzeria intr-un restaurant cu retete din bucataria mediteraneana:

Ne dorim ca in viitor sa facem din aceasta pizzerie un mic restaurant cu specific italian, cu preperate culinare din bucataria mediteraneana. Pe langa pizza, vom avea paste de casa dar si alte produse din Italia. Pastele le vom prepara aici, la utilaje profesionale pe care deja le-am achizitionat. Speram ca bacauanii sa gaseasca la noi gustul autentic italian.” a spus Silviu

Pizza al taglio se vinde la kg si este 49 lei kg ( 4,9 lei 100 grame). Exista si reduceri de 5% pentru 2kg, 10% pentru 3 si 15% pentru 4 kg sau mai mult. Daca ai o petrecere sau un alt eveniment, Pizzeria Mastro e alegerea perfecta.

Adresa: Strada Ștefan cel mare 25/D ( giratoriu Podu`cu Lanturi )

Facebook: Mastro – La pizza italiana

Telefon: 0771 074 395

Adresa: Strada Ștefan cel mare 25/D ( giratoriu Podu`cu Lanturi )

Comentarii

1 comentariu

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.