Piata imobiliara din Bacau ramane stabila, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut

Piata imobiliara din orasul si judetul Bacau este stabila si deocamdata nu se observa diferente fata de aceeasi perioada a anului trecut. Desi intreaga lumea trece printr-o perioada de criza economica si sociala, piata imobiliara din Bacau se mentine la nivelul lui ianuarie 2020.

Conform informatiilor oficiale, transmise de Agentia de Cadastru si Publicitate Imobiliara, la nivelul lunii ianuarie 2020, in Municipiul Bacau s-au tranzactionat 273 de imobile. In ianuarie 2021, numarul a crescut cu 16%, atingand 317 de vanzari.

In judet, cifrele sunt mai mici, insa se mentin stabile. In ianuarie 2020, in judetul Bacau s-au vandut 980 de imobile iar in ianuarie 2021, 953.

Un apartament de doua camere, in bloc vechi, incepe de la 35.000 in zona Narcisa/Ura si ajunge pana la 55.000 in zona Mioritei, Stefan cel Mare. Daca ne raportam la preturile pentru un apartament situat in bloc nou, acestea sunt putin mai mari.

Majoritatea blocurilor noi au fost construite in zona de Nord a Bacaului, astfel ca nu prea putem vorbi de zona, ci mai mult de calitatea materialelor. Un apartament cu 2 camere intr-un bloc nou incepe de la 40.000 de euro si poate depasi chiar si 60.000 euro.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here