Petrecere de Halloween la Colegiul Vasile Alecsandri


Colegiul National Vasile Alecsandri din Bacau a organizat o petrecere de Halloween. Elevii de liceu si gimnaziu alaturi de profesori au organizat un program un cadrul proiectului „Promovarea valorilor cultural artistice prin sarbatoare Halloween”. Nu au lipsit costumele , dovlecii dar nici piesele de teatru compuse si interpretate de elevii Colegiului Vasile Alecsandri din Bacau.

Desi consider ca „promovarea valorilor cultural artistice” nu prea are legatura cu „Halloween” apreciem initiativa si munca celor de la Colegiul Vasile Alecsandri. Cu toate acestea , consider ca scolile ar trebui sa se axeze mai mult pe traditiile romanesti si pe promovarea culturii nationale si mai putin pe cea din „import”.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

3 comentarii

  1. Mi se pare ca nu vad bine ! Promovarea valorilor culturale ? Cred ca asistam la anchiloza gandirii la scara nationala. Eventual „PROMOVAREA VALORILOR SATANIST-DEMONICE SI ANTICRESTINE PRIN SARBATOAREA DE HALLOWEEN”. Doamne, opriti aceste manifestari neplacute Domnului. Dragi adulti, nu va mai mirati ca generatiile actuale sunt cum sunt (daca ne place atat de mult sa ne plangem si sa ne lamentam), deoarece ele sunt rodul a ceea ce noi adultii le oferim. Daca le oferim angoase, cranii si vampiri , serbari sataniste, ce putem sa asteptam de la copii. Invatati copiii sa-L iubesca pe Domnul si sa traiasca in cuvantul lui, in pace. Pastrati-le inocenta si puritatea, nu le-o murdariti cu astfel de sarbatori. Cine v-a aprobat un astfel de proiect? Probabil tot vreo directoare sau inspectoare satanista sau crestin-formala cum sunt dealtfel aproape toti actualii crestini-ortodocsi

  2. Asa a ajuns Romania : sa promoveze asa-zisele sarbatori ale americanilor. Suntem jalnici , dar din pacate vina din aceasta actiune(articolul dumneavoastra) o au profesorii care sunt de acord si sustin aceste activitati. Avem atatea sarbatori , atata cultura si ..am ajuns sa promovam Halloween..

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.