Peste 800 de copii si adulti sunt asteptati de Ziua Copilului la Crosul „Ziua Olimpica”

Municipiul Bacau in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Bacau si in colaborare cu C.O.S.R. prin Academia Olimpica Romana – filiala Bacau si Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, organizeaza de Ziua Copilului Crosul „Ziua Olimpica”, la care sunt asteptati sa participe 800 de copii si adulti.

Competitia sportiva se va desfasura intre orele 09,00 – 12,00, pe tronsonul cuprins intre Statuia lui Stefan cel Mare – B-dul Nicolae Balcescu – Calea Marasesti – pana la Casa de Asigurari de Sanatate Bacau.

Municipiul Bacau sprijina financiar Crosul „Ziua Olimpica” cu suma de 16.700 lei si va asigura salubrizarea zonei dupa competitie.

Crosul nu este singurul eveniment dedicat Zilei Copilului, in Parcul Cancicov fiind organizat- intre orele 09,00 – 16,00 – „ORASELUL COPIILOR” de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, eveniment la care sunt asteptati peste 500 de copii si parinti.

In Piata Tricolorului, Colegiului National de Arta „George Apostu” Bacau va sustine – intre orele 13,00 – 19,30- un spectacol de muzica si coregrafie intitulat „O lume minunata”.

In Parcul Catedralei, Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacau si Centrul de Informare Europe Direct Bacau, in colaborare cu Gradinita „Magic English” Bacau, organizeaza un concurs de desene pe asfalt, ce se va desfasura intre orele 10,00 – 12,00.

Trafic rutier va fi restrictionat in centrul Bacaului, pe tronsonul Statuia lui Stefan cel Mare- Calea Marasesti, intersectie cu str. I.S. Sturza- Casa de Asigurari de Sanatate. Participantii la trafic sunt rugati sa circule pe rute alternative.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here