Peste 200 de persoane au fost supravegheate judiciar de polițiștii băcăuani în prima jumătate a anului

0

Anul acesta, în judeţul Bacău au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 213 de persoane şi au fost înregistrate 22 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri. Poliţiştii băcăuani verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respect obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

În prima jumătate a anului au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 213 persoane. Astfel, poliţiştii au desfăşurat activităţi specific faţă de 40 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu şi faţă de alte 173 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În aceeași perioadă, în urma activităţilor desfăşurate de polițiștii structurilor de supraveghere judiciară, au fost formulate 25 sesizări către organele judiciare cu privire la încălcarea de unele dintre persoanele supravegheate a obligaţiilor impuse.

Au fost admise 22 de sesizări, dispunându-se arestarea preventivă pentru 19 persoane, din care 17 aflate iniţial sub control  judiciar şi 2 persoane aflate iniţial în arest la domiciliu.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.