Peste 150 de antreprenori locali participa la deschiderea clubului de business „BIZZ.CLUB” Bacau

0

Bacau, Joi, 28 septembrie 2023 – ora 15:00 – „BIZZ.CLUB„, un nou club de business, se pregateste pentru o lansare in premiera, in judetul Bacau. Peste 150 de antreprenori vor fi prezenti la eveniment, ceea ce demonstraza entuziasm si interes pentru o comunitate de business locala.

Esti antreprenor sau manager? Avem o veste buna pentru tine! Pe 28 septembrie lansam BIZZ CLUB Bacau – cel mai dinamic club de business networking din Romania. ! 11 speakeri de top, printre care Adrian Dragomir, Zoltan Veres, Calin Iepure, Adrian Cioroianu, Cosmin Daraban dar si un moderator de top, Mihaela Tatu-cunoscuta prezentatoare tv.

Vrei sa faci parte din comunitatea oamenilor de success? Participa la evenimentul de lansare BIZZ CLUB Bacau, joi 28 septembrie, de la ora 15, la Fiald Hotel&SPA Bacau. Atentie locurile sunt limitate!” au transmis reprezentatii BIZZ.CLUB Bacau

Dincolo de a fi un eveniment de lansare, aceasta este o oportunitate pentru antreprenorii din Bacau sa-si exprime dorinta de a deveni membri ai „BIZZ.CLUB”, club deja prezent in marile orase ale tarii. Clubul ofera platforma ideala pentru schimb de idei, invatare continua si dezvoltare intr-un mediu propice cresterii afacerilor.

Ultimele locuri disponibile poti fi rezervate pe bacau.bizz.club/evenimente/lansare-bacau

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.