Peste 1200 de amenzi au fost aplicate de politistii bacauani in mini-vacanta de Rusalii. 109 soferi au ramas fara permis

0

Peste 850 de poliţişti au acţionat, în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, în perioada 01-05 iunie a.c.

Polițiștii au intervenit la 487 de solicitări primite din partea cetățenilor, din care 400 sesizate prin 112 și au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 451.000 de lei.

În această minivacanță, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat 11 acțiuni la nivel județean, pentru menținerea unui climat optim de ordine și liniște publică.

În cadrul activităților efectuate, polițiștii din județul Bacău au aplicat 1.230 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 451.000 de lei.

Pentru abaterile constatate la regimul rutier au fost reținute 109 permise de conducere, dintre acestea, 68 pentru depășirea vitezei legale și 8 pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 17 certificate de înmatriculare.

În această perioadă, au fost înregistrate 89 de fapte de natură penală.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.