Peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau se alatura campaniei “Let’s do it, Romania!”

Sambata, 15 septembrie 2018, peste 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bacau vor participa la o ampla actiune de ecologizare in cadrul camapaniei care se desfasoara la nivel national – “Let’s do it, Romania!”

Publicitate

Jandarmii voluntari din cadrul unitatii se vor alatura sambata, incepand cu ora 09.00, celorlalti participanti la ofensiva impotriva gunoaielor aruncate necorespunzator si curatarea arealelor naturale din mai multe zone ale judetului Bacau .
Vor fi desfasurate actiuni de ecologizare in municipiul Bacau, in statiunea montana Slanic Moldova, in statiunea balneoclimaterica Tg. Ocna, in municipiile Onesti si Moinesti, precum si in localitatea Podu Turcului .

Prin aceasta modalitate jandarmii isi vor aduce contributia la refacerea ecosistemului si, implicit, la protejarea naturii, dovedind ca sunt alaturi de comunitate nu numai pe timpul executarii misiunilor specifice ci si in acest domeniu.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here