Perchezitiile DNA Posta Romana din Bacau. Ancheta ar viza renovarea unor sedii

0

Joi, 25 mai, procurorii DNA au facut mai multe perchezitii la sediul Postei Romane din Bacau, Iasi si Bucuresti dar si la persoane fizice si juridice. Potrivit informatiilor pe surse, publicate de Hotnews, ancheta vizeaza contracte pentru renovarea unor sedii. Mai multe persoane au fost duse la DNA Iasi pentru a da explicatii.

DNA a aunțat printr-un comunicat de presă că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de corupție în legătură cu încheierea unor contracte de achiziții publice, comise în perioada 2022-2023. În acest dosar, joi au loc percheziții în cinci locații din București și din județele Iași și Bacău, din care două sunt sedii ale unor instituții publice, restul rfiind domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

Reactia Postei Romane, dupa perchezitiile DNA

  • „Reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție au ajuns astăzi la trei dintre sediile companiei. Paralel cu verificările DNA, Poșta Română a demarat propria cercetare internă.
  • Asigurăm că operatorul național de servicii poștale tratează cu maximă responsabilitate toate obligațiile impuse prin lege și își gestionează cu seriozitate și cu atenție resursele și proiectele pe care le desfășoară.
  • De asemenea, Compania cooperează în mod obișnuit cu orice autoritate publică de control, fiind deschisă oricăror solicitări oficiale privind activitatea sa”, au transmis reprezentanții Poștei.
Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.