Percheziții la locuințele unor suspecți de furturi din locuințe și societăți comerciale din BACAU


Polițiștii băcăuani au efectuat 10 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea a peste 12  furturi din locuințe și societăți comerciale,  infracțiuni  prin care au produs părților vătămate un prejudiciu total de peste 130000 lei.

07 02 2013Polițiștii au extins cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor cinci suspecți arestați preventiv pentru 29 de zile, la data de 01 februarie a.c., pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat

Astfel, peste 40 de polițiști de la Secția 1 Poliție Bacău, Secția 1 Poliție Rurală Bacău și din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat, în dimineața zilei de 07 februarie a.c., în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Bacău, 10 percheziții domiciliare în municipiul Bacău și în comune limitrofe municipiului Bacău, la locuințele unor persoane suspectate de săvârșirea a peste 12 infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale.

Polițiștii au identificat și ridicat în vederea cercetărilor obiecte de uz casnic, aparatură electronică și electrocasnică, scule electrice și obiecte de îmbrăcăminte, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunilor de furt.

Din investigațiile efectuate polițiștii au stabilit că suspecții au pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale din localități limitrofe municipiului Bacău și au sustras bunuri în valoare totală de peste 130.000 de lei. 15 persoane,  suspectate de săvârșirea acestor infracțiuni,  au fost conduse la sediul subunităților de poliție în vederea cercetărilor.

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.