Perchezitii la doi tineri din judetul Bacau. Acestia au fost retinuti pentru talharie califcata

0

La data de 26 martie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Bacău, împreună cu cei din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Buhoci și luptători pentru acțiuni speciale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău au pus în aplicare două mandate de percheziție emise de Judecătoria Bacău, la domiciliile a doi tineri, ambii de 18 ani, din comuna Parincea, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J. Bacău.

La data de 16 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un tânăr de 19 ani, despre faptul că, în noaptea de 15/16 februarie a.c., în timp ce se afla în municipiul Bacău, ar fi fost deposedat de către două persoane, prin acte de violență, de o sumă de bani, un telefon mobil și mai multe documente.

          În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Bacău au fost identificați doi tineri de 18 ani, ambii din comuna Parincea, bănuiți de comiterea faptei.

          La data de 26 martie a.c. au fost puse în aplicare două mandate de percheziție, la domiciliile celor în cauză.

          În urma probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii tinerilor pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Urmează să se aprecieze asupra luării sau, după caz, solicitării dispunerii unei măsuri preventive.

          Activitățile au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.