Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Bacau


UPDATE DNA ORA 09:00 :
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2005-2012 a unor infracţiuni de corupţie.

În cursul zilei de 17 iulie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate un nr. de 28 de percheziţii domiciliare în locaţii situate pe raza județului Bacău, între care 3 instituţii publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, precum şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

ORA 08:00 Procurorii DNA efectueaza perchezitii la aceasta ora, la Consiliul Judetean Bacau. De asemenea se fac perchezitii si la sediul mai multor firme si domiciliul mai multor persoane.

Anchetatorii verifică mai multe documente ale instituţiei, printre care contracte încheiate în ultimii ani în legătură cu care există suspiciunea că s-au încheiat fraudulos, aducând prejudicii bugetului statului.

Vom reveni cu amanunte.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.