Perchezitii la camatarii din Moinesti si din zona. Ce au descoperit politistii

0

          La data de 01 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moinești, împreună cu cei de la economic și cei din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au pus în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară în Moinești și Asău, într-un dosar penal aflat sub supravehgherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești ce are ca obiect infracţiunea de camătă.

          În dimineaţa zilei de 01 februarie a.c., au fost puse în aplicare 5 mandate de percheziţie, emise de Judecătoria Moinești, în municipiu și în comuna Asău, fiind vizate domiciliile a 5 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 49 de ani.

          În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă, înscrisuri și telefoane mobile.

          Astfel, la domiciliul tânărului de 21 de ani au fost descoperite și confiscate mai multe cartușe, deținute legal, dar neasigurate corespunzător, acesta fiind sancționat contravențional pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. De asemenea,  polițiștii au luat măsura complementară de anulare a dreptului de a deține și purta arme.   

          Totodată, cu sprijinul de specialitate al Gărzii Forestiere Bacău a fost efectuat un control la o societate de debitare și depozitare a materialului lemnos, din municipiul Moinești, deținută de bărbatul de 49 de ani. În urma verificărilor, au fost constatate nereguli la regimul silvic, aplicându-se în acest sens o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei şi fiind confiscată valoric cantitatea de 30 de m.c. de material lemnos, cu o valoare totală de aproximativ 6.000 de lei.

          Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada Operațiuni Speciale Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de camătă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.