Perchezitii in judetul Bacau. Mai multe persoane sunt suspectate de spargeri de locuinte.

0

Polițiștii au efectuat percheziții la data de 19.08.2014, în cinci locuințe din comunele Corbasca și Pîncești. Au fost identificate persoane suspectate de săvârșirea unor infracțiuni și bunuri provenite din comiterea de fapte penale.

În baza autorizațiilor de percheziție emise de Judecătoria Bacău, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni și Serviciul pentru Acțiuni Speciale au descins la data de 19.08.2014 în cinci locuințe ale unor persoane din comunele Corbasca și Pîncești, bănuite de săvârșirea mai multor furturi din locuință.
Au fost astfel identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri de uz casnic și scule electrice, printre care trei telefoane mobile, șapte motoferăstraie electrice, patru polizoare unghiulare, șase mașini de găurit, două flexuri, o bicicletă, un pikamer, două generatoare electrice, toate susceptibile a proveni din săvârșirea unor astfel de infracțiuni.
Din cercetări polițiștii au stabilit că patru tineri, cu vârstele cuprinse între 18 și 20 de ani, din comuna Corbasca, în cursul lunii februarie și iulie a.c., au pătruns prin efracție în locuințele a trei localnici, plecați la muncă în Germania, de unde au sustras bunurile în cauză.
Cei patru tineri sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat iar polițiștii continuă investigațiile în vederea documentării întregii activități infracționale ale acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.