Perchezitii, in judetul Bacau, la un tanar banuit de 8 infractiuni de furt calificat. Prejudiciul depaseste 20.000 lei

0

La data de 16 mai a.c., polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Onești au pus în aplicare un mandat de percheziție în comuna Coțofănești, la domiciliul unui tânăr de 20 de ani, bănuit de comiterea a 8 infracțiuni de furt calificat. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Fiind în continuarea cercetărilor în cadrul a 8 dosare penale de furt calificat, polițiștii au documentat activitatea infracțională a 4 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 39 de ani, toți din comuna Coțofănești. Cei în cauză, în perioada noiembrie 2023 – mai 2024 ar fi sustras mai multe animale și două televizoare din gospodăriile localnicilor din comunele Coțofănești și Căiuți, prejudiciul creat fiind de peste 20.000 de lei.

          La data de 16 mai a.c., polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Onești au efectuat o percheziție la domiciliul unui tânăr de 20 de ani, din comuna Coțofănești, bănuit de comiterea faptelor, fiind descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și mijloace materiale de probă. Totodată, o parte din prejudiciu a fost recuperat și predat păgubiților.

          După administrarea probatoriului, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore și l-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău. De asemenea, cercetările au fost extinse și față de ceilalți bărbați.

          La activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.