Perchezitii in judetul Bacau, la trei barbati banuiti de furt calificat. Au furat marfa de aproximativ 10.000 euro

0

La data de 08 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din Onești au pus în aplicare 3 mandate de percheziție în comuna Ștefan cel Mare, la domiciliile a 3 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

          La data de 05 martie a.c. Poliția municipiului Onești a fost sesizată de către un bărbat de 55 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din interiorul unei societăți comerciale din municipiu.

          Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 04/05 martie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din municipiul Onești de unde ar fi sustras un număr de 30 de motofierăstraie, prejudiciul creat fiind de aproximativ 40.000 de lei.

          În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat 3 tineri cu vârste cuprinse între 19 și 23 de ani, bănuiți de comiterea faptei.

          La data de 08 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Onești, împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare 3 mandate de percheziție emise de Judecătoria Onești, la domiciliile celor în cauză.

          În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate toate bunurile sustrase, acestea fiind predate proprietarului societății, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. De asemenea, a fost descoperit și ridicat în vederea continuării cercetorilor un aparat de sudură în valoare de aproximativ 2.700 de lei.

          Totodată, polițiștii au ridicat în vederea confiscării, un autoturism utilizat de cei în cauză la comiterea faptei.

          După administrarea probatoriului, polițiștii i-au reținut pe cei 3 tineri pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          La percheziții au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

          Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada Operaţiuni Speciale Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.