Perchezitii in judetul Bacau : au fost arestati camatari si hoti de masini


Mai multe perchezitii au avut loc in Moinesti la persoane care ar fi suspecte de camatarie si furturi de masini si din societati comerciale.

Agenţi de la Poliţia Municipiului Moineşti şi poliţişti de investigaţii criminale, însoţiţi de luptători de la Serviciul de Intervenţie Rapidă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bacău, au descins, joi 12 ianuarie 2012, în patru locuinţe din municipiul Bacău.

Asupra unui barbat de 30 de ani din Moinesti s-au gasit 20 de carti de identitate , 27 de cupoane de ajutor social si pensie , care apartineau mai multor persoane. De asemenea la locuinta individului s-a gasit un registru privind evidenţa sumelor de bani împrumutate cu dobândă de către acesta, în anul 2011, unor persoane din municipiu.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru cămătărie.

De asemenea, la altă locuinţă, au fost găsiţi doi tineri de 19 şi 26 de ani, ambii din Moineşti, suspectaţi că, în perioada noiembrie 2011-ianuarie 2012, au furat din 11 autoturisme din municipiu, staţii radio emisie-recepţie şi alte bunuri.

Totodată, aceştia sunt suspectaţi că, împreună cu alt tânăr de 22 de ani, au săvârşit patru infracţiuni de furt şi distrugere, în dauna unor societăţi comerciale din municipiu.

Mai multe bunuri provenite din infractiuni au fost gasite in locuintele celor 3. Cei 3 , avand varste intre 19 si 26 de ani sunt din Moinesti si au fost retinuti pentru 24 de ore.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

2 comentarii

  1. probabil nici pana astazi nu au ajuns la o concluzie cu privire la o pedeapsa finala pentru ei din cate am auzit …

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.