Perchezitii in Buhusi, la doi tineri suspecti de furt calificat

0

La data de 09 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din Onești, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Buhuși și luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare 6 mandate de percheziție în orașul Buhuși, la imobilele mai multor persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat. 2 tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J. Bacău.

          La data de 05 aprilie a.c. Poliția municipiului Onești a fost sesizată de către un bărbat de 54 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o garsonieră din municipiu.

          Din cercetări a rezultat că, în perioada 01 – 03 aprilie a.c., bărbatul ar fi închiriat în regim hotelier garsoniera unei femei, iar ulterior plecării acesteia a constatat lipsa mai multor bunuri din imobil.

          În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat 5 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 56 de ani, din orașul Buhuși, bănuite de comiterea faptei.

          La data de 09 mai a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Onești, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Buhuși și luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare 6 mandate de percheziție emise de Judecătoria Onești, în orașul Buhuși, la imobilele aparținând celor în cauză, ocazie cu care au fost descoperite o parte din bunurile sustrase.

          După administrarea probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a 2 tineri de 18, respectiv 24 de ani și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          La percheziții au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.