VIDEO : Perchezitii in Buhusi la blocul „NATO”


In dimineata zilei de 11.11.2011 , Politia a descins in 6 locuinte din blocul „Nato” situat in orasul Buhusi , judetul Bacau. Persoanele vizate erau suspectate de savarsirea mai multor furturi.

Politia Buhusi , impreuna cu luptatori de la Serviciul de Interventie Rapida IPJ Bacau si cu jandarmi au descins vineri , 11 noiembrie 2011 in 6 locuinte din blocul „Nato” situat pe strada Tudor Vladimirescu din Buhusi.

 Au fost astfel identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor infrațiuni de furt din locuință și din societăți comerciale, acte si documente de identitate apartinând unor victime ale infracțiunilor de furt, precum și documente de identitate ce prezentau aparența unor falsuri.

A fost identificată o persoană care se sustrăgea cercetărilor iar șase persoane cu vârste cuprinse între 16 și 31 de ani au fost conduse la sediul Poliției Orașului Buhuși.

 Polițiștii efectuează cercetări pentru documentarea activității infracționale a suspecților, urmând a înainta unității de parchet propuneri legale.

2 COMENTARII

  1. Pe str. 9 mai , acum 30 de ani erau doar doua , trei familii linistite de rromi, Ficuta si Pamfiloiu. De cand a venit la coducerea orasului primarul asta cretin a adunat toti tiganii pe str. 9 mai si lea dat si locuinta de 2 stele cu toate utilitatile si ia lasat sa distruga tot blocul asta ( NATO ). DE CE ? Pai de cine e ales primarul ? De toti tiganii Buhusului, ba mai mult , le face si ziua si se intereseaza de viata lor , le da si bani la stat degeaba, si multe alte porcarii. ACEL BLOC AR TREBUI SA FIE RAS DE PE PAMANT. AVEM PRIMAR GOSPODAR !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.