Percheziții în Bacău și alte trei județe la contrabandiștii de țigarete. Prejudiciul, estimat la 100.000 euro


Poliţiştii din Botoşani, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat vineri şaisprezece percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

La data de 14 august a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean  (IPJ) Botoşani, cu sprijinul poliţiştilor din Suceava, Iaşi şi Bacău, au efectuat 16 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.

Percheziţiile s-au desfăşurat simultan la imobile aparţinând unor persoane din judeţele Botoşani – şapte percheziţii, Suceava – şase percheziţii, Iaşi – două percheziţii și Bacău – o percheziţie, potrivit unui comunicat al IPJ Botoşani.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iulie – august a.c, 16 persoane ar fi desfăşurat, în mod repetat, activităţi de procurare, deţinere, depozitare, transport şi comercializare de ţigarete provenite din contrabandă.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este estimat la peste 440.000 de lei. Persoanele depistate au fost duse la audieri.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.