Percheziții efectuate de polițiștii din Moinești, în domeniul silvic

0

La data de 08 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Moinești au pus în executare treimandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Moineşti, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești, în care sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori.

           La imobilele și anexele a doi bărbați, de 37 și 64 de ani, ambii din comuna Brusturoasa au fost identificate două instalaţii de debitat/prelucrat material lemnos neautorizate, una de tip banzic şi una de tip circular şi cantitatea totală de 21 de m.c cherestea.

         Materialul lemnos, în valoare totală de 18.600 de lei a fost indisponibilizat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar instalaţiile de debitat au fost indisponibilizate. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor penale ce fac obiectul cercetărilor.

         Totodată, polițiștii din Moinești au pus în executare alte două mandate de percheziţie domicliară emise de Judecătoria Moineşti, la imobilele și anexele a doi bărbați, de 49 și 53 de ani, ambii din comuna Agăş, unde au fost identificate patru instalaţii de debitat/prelucrat material lemnos neautorizate, două de tip banzic şi două de tip circular şi cantitatea totală de 14 m.c, lemn de foc, fag, şi cherestea.

Materialul lemnos în valoare totală de 3.700 de lei a fost indisponibilizat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar instalaţiile de debitat au fost indisponibilizate.

         Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.