Perchezitii domiciliare in Bacau


In data de 29.11.2011, politistii au descins in locuintele unor tineri suspecti de savarsirea unor infractiuni de furt din case si societati comerciale. Doi minori de 16 ani si un tanar de 2- de ani au fost retinuti. Descinderea a avut loc pe strada Izvoare din Bacau.

Au fost astfel identificate și ridicate în vederea cercetărilor mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor infrațiuni de furt din locuință și din societăți comerciale.

 Din cercetări s-a stabilit că în perioada octombrie-noiembrie a.c., C. Robert și trei minori, de 16 și 17 ani, au pătruns prin efracție în mai multe locuințe și societăți comerciale, de unde au sustras bunuri. O parte din bunuri le sustrase au fost recuperate și restituite părților vătămate.

Față de C. Robert și doi minori de 16 ani s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță, urmând ca la data de 30.11.2011 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a suspecților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.