Percheziție într-un dosar penal pentru exercitarea fără drept a unei profesii


La data de 11 mai a.c., polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, împreună cu reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic Comăneşti au pus în executare un mandat de percheziţie la domiciliul unui bărbat de 50 de ani, din comuna Asău, bănuit de comiterea infracţiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi.

Cu ocazia percheziţiei, la domiciliul persoanei în cauză au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri a căror provenienţă legală nu a putut fi justificată, respectiv, o arbaletă cu 3 săgeţi, un laser, binoclu, toc cu 3 cuţite, o macetă, baston cu electroşocuri, un pistol de tip airsoft, două detectoare de metale. Totodată, polițiștii au identificat la domiciliul bărbatului, o instalaţie de debitat material lemnos de tip banzic și cantitatea de 21 mc. cherestea în valoare totală de 18.000 de lei.
        În continuare se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentActiune de combatere a delictelor silvice. Politistii au confiscat 86 mc de lemn si au dat amenzi
Articolul urmatorCondamnati la inchisoare cu executare, pentru infractiuni la regimul rutier

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.