Pe 7 august s-a inregistrat cel mai mare numar de solicitari de pasapoarte din ultimii zece ani

Publicitate

Fluxul solicitarilor de pasapoarte este in crestere fata de lunile anterioare. In perioada 01-08 august 2018 au fost inregistrate un numar de 2141 cereri, iar, de la inceputul anului pana in prezent, au fost inregistrate un numar de 27.319 cereri pasapoarte, mai multe cu 20% fata de anul trecut.

In ziua de 07 august 2018, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bacau, a onorat serviciile pentru un numar de 430 solicitanti de pasapoarte, acesta fiind cel mai mare numar de solicitari de pasapoarte inregistrate intr o singura zi in ultimii zece ani.

Programul de lucru cu publicul este prelungit de la 08.30 la 18.30, zilnic, de luni pana vineri si a fost deschis cel de al V-lea ghiseu de primiri cereri.

Pentru o rezolvare cat mai eficienta a problemelor cu care se confrunta cetatenii solicitanti de pasapoarte, exista un program special de audiente, astfel incat cetatenii se pot adresa sefului serviciului, comisar sef Florentina Neamtu, in fiecare zi pentru cazurile urgente.

Cetatenilor solicitanti de pasapoarte le este oferita posibilitatea programarii atat in mediu on-line prin accesarea programului existent pe site-ul Institutiei Prefectului – sectiunea Eliberari pasapoarte, cat si prin obtinerea bonurilor de ordine personalizate si distribuite zilnic la sediul serviciului de pasapoarte.

Tot ca o masura care vine in sprijinul cetatenilor care se adreseaza serviciului de pasapoarte, functioneaza camera de luat vederi care transmite imagini in direct de pe afisajul electronic unde sunt inserate numerele bonurilor de ordine si numarul ghiseelor, existand astfel posibilitatea ca cei interesati sa urmareasca numarul bonului de ordine obtinut, din fata oricarui calculator sau a telefonului mobil conectat la internet, accesand site-ul Institutiei Prefectului – sectiunea Eliberari pasapoarte,”VIZUALIZARE BONURI DE ORDINE // CAMERA LIVE” , fiind, astfel, redusi timpii de asteptare in sala de lucru cu publicul.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here