PDL, ca la 20 de ani

0

Sampanie PDLConducerea organizatiei judetene a sarbatorit duminica, alaturi de mai multi membri de partid, 20 de ani de la infiintarea PDL. Cu acest prilej, Tudorita Lungu, presedintele PDL Bacau, si Andrei Paraschivescu, prim-vicepresedinte, au invitat jurnalistii bacauani la o cupa aniversara de sampanie. Noua conducere a filialei bacauane a PDL face eforturi considerabile de a „restarta” organizatia dupa ce aceasta a fost jucata la ruleta de fosta conducere, reprezentata de Gabriel Berca, in prezent consilier prezidential, si Mihai Banu, ajuns sef al Directiei Agricole, in urma unui „agreement” cu liderii PC  Bacau.

Din scenariul repornirii organizatiei face parte si numirea unei noi conduceri la municipala, aceasta facand figuratie de doi bani la alegerile locale din iunie 2012, cand a propulsat drept candidat la functia de primar o persoana necunoscuta in municipiul Bacau, fostul inspector scolar general Florin Lazar. In baza unei decizii luate la mijlocul saptamanii, la sefia municipalei a fost instalat interimarul Andrei Paraschivescu, acesta avand mana libera in gestionarea organizatiei.

Biroul Permanent interimar al municipalei numara acum 29 de membri, la care se adauga cei 2 consilieri locali ai partidului. Al treilea, fostul prefect Constantin Scripat, a fost pus pe faras de conducerea organizatiei judetene, viitorul sau politic urmand a se consuma – cel mai probabil – in afara PDL. Din conducerea municipalei mai fac parte, conform declaratiilor lui Paraschivescu, Stelian Ungureanu, Dionis Puscuta, Leonida Popescu, Laurentiu Popa, Adi Lupascu, dar si Mircea Sprianu, fost candidat la parlamentare, din partea defunctei ARD, in colegiul 1 deputati.

„Vom organiza, cat de curand, alegeri pentru a desemna conducerea organizatiei municipale. Conform statutului, alegerile pot fi organizate dupa ce au fost desemnate noi conduceri in cel putin 60 la suta din organizatiile de cartier din municipiul Bacau”, a declarat Paraschivescu, numit presedinte interimar al municipalei incepand cu
data de 23 mai.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.