Patru mandate de aducere, dupa perchezitiile din Bacau si Harghita, in dosarul „Cimitirul Valea Uzului”

Poliţiştii din Bacău şi Harghita, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, au efectuat cinci percheziţii domiciliare, în cele două judeţe, la persoane bănuite de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt.

Patru persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, pentru audieri.

​Poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti băcăuani, cu sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, au efectuat, în dimineața acestei zile, cinci percheziţii domiciliare, una pe raza judeţului Bacău şi patru pe raza judeţului Harghita, la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt, comise în zona Valea Uzului.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate mijloace materiale de probă, în vederea continuării cercetărilor.

​De asemenea, au fost puse în executare patru mandate de aducere, fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 45 şi 58 de ani, toţi din judeţul Harghita.

​Poliţiştii continuă cercetările în cele două dosare penale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Comunicat de presa IPJ Bacau

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

1 comentariu

  1. Slava Domnului! Aici nu e tara fara stapan. Prea mult tupeu din partea unei minoritati din stepele Asiei ! Romania nu e formata numai de politicieni corupti. Bravo politia!

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here