Pasajul CFR apartine, din acest an, Primariei Bacau. Edilul promite ca in 2023 va fi renovat si cere ajutor bacauanilor pentru „idei de modernizare”


Pasajul CFR a fost transferat catre Primaria Bacau, iar edilul Lucian Viziteu promite ca in 2023 va fi renovat complet. Primarul cere ajutor bacauanilor pentru „idei de modernizare”, care vor fi puse in practica in anul urmator :

Pentru că acum aparține Primăriei Bacău, după ani de așteptare, cred că îl putem transforma radical! Trebuie sa fie modern, sigur, un spațiul util dar și versatil. De aceea, lansăm un nou apel pentru proiecte, idei care pot conduce la reabilitarea și modernizarea pasajului. Pe bugetul anului viitor vom introduce acest obiectiv de investiții.

Punem la bătaie și un premiu de 3.000 de lei, oferit de Fiald Imobiliare celui care câștigă acest concurs. Modalitatea de a transmite propunerile este un email pe adresa: contactprimarie@primariabacau.ro, cu subiectul CONCURS IDEI PASAJ CFR. Data limită este 25 iulie.
Vom anunța câștigătorii pe 11.08.2022.
” a precizat primarul Viziteu

Pasajul este compus din 2 tronsoane:

  • 1 tronson din piața gării până în incinta gării – situat sub str.Gării și sub spațiul verde ce delimitează locurile de parcare;
  • 1 tronson din incinta gării până în spatele ei spre cartierul CFR – ce facilitează accesul la fiecare linie de cale ferată.

Primul tronson are o suprafață de aprox. 487 mp, iar al doilea de 680 mp.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.