Parlamentarii USR vin in judetul Bacau pentru a strange semnaturi necesare campaniei „Fara Penali in functii publice”

Publicitate

Campania „Fara Penali in functii publice” a strans pana in prezent 450.000 de semnaturi si va continua in urmatoarele doua saptamani cu o caravana care va parcurge 12 judete pentru atingerea tintei de 500.000 de semnaturi, a declarat presedintele USR, deputatul Dan Barna.

Parlamentarii USR vor merge timp de doua saptamani, intre 1-16 august, prin judetele in care initiativa Fara Penali in functii publice are nevoie de 20.000 de semnaturi. Potrivit legii, initiativa are nevoie de 500.000 de semnaturi din cel putin 21 de judete din tara, stranse in sase luni de la publicarea in Monitorul Oficial. In prezent, initiativa a adunat 454.000 de semnaturi. Judetele care au atins tinta de 20.000 de semnaturi sunt: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Constanta, Sibiu, Timis.

“Avem neaparata nevoie de 20.000 de semnaturi in 14 judete din tara. Fara Penali este deja un fenomen social, e un val care a cuprins toata Romania. E proiectat la concerte, strigat in concerte, scris pe ziduri, l-am vazut pe asfaltul de la Turul Frantei, scandat pe stadioane. Fara penali este mesajul intregii societati catre cei care conduc azi Romania. Contine toata revolta oamenilor indreptata impotriva legalizarii hotiei din bani publici prin lege, incercarilor de a subordona politic Justitia, incompetentei guvernului si ignorantei. Inseamna mai mult decat spun cele doua cuvinte: e o mare de oameni care s-a mobilizat si spune ajunge. Am primit semnale de la mii de oameni ca vor sa semneze si trebuie sa ajungem la ei. Acesta este obiectivul caravanei, sa ajungem la cat mai multi dintre romanii care vor sa fie condusi de oameni cinstiti, nu de hoti, o dorinta de cel mai mare bun simt. Este datoria noastra, a celor care sustinem initiativa cetateneasca sa facem ca acest lucru se intample”, a declarat Dan Barna, presedintele USR.

Caravana Fara Penali va merge pe doua rute astfel incat sa acopere toata Romania, una prin Oltenia si Ardeal, si va include judetele Arges, Prahova, Dolj, Hunedoara, Alba, Mures, si cealalta prin judetele din Muntenia si Moldova precum: Tulcea, Galati, Bacau, Vaslui, Neamt, Suceava.

 

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here