Păreri PEFOC – avantajele coșului de fum premium din inox

Pentru că de prea multe ori, atunci când alegem o variantă alternativă de încălzire pentru propria locuință, o mare parte din investiția și atenția noastră se focusează exclusiv pe calitatea dispozitivului termic în sine, astăzi vom trata un subiect, poate la fel de important pentru funcționarea în deplină siguranță a spectaculoaselor seminee pe lemne

În continuare vom vorbi despre importanța alegerii soluții ideale de evacuare a  fumului și astfel, a modelului potrivit de coș de fum. Prietenii noștri de la PEFOC, una dintre cele mai renumite firme de șeminee din România, au pregătit acum, la prețuri cpmparabile cu cele de Black Friday, un stoc de peste 6000 de modele și accesorii din universul termicelor premium de la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne și până la șeminee electrice sau termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, la sobe pe lemne, modele profesionale de coș de fum ceramic Hoch sau din inox, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii pentru construcția șemineului perfect.

Așadar, întrebând specialiștii care este varianta ideală pentru alegerea unui cos de fum inox, am aflat că modelul Schiedel PERMETER este acela care reușește cu adevărat să respecte rigorile în materie de funcționalitate și siguranță. Acesta face parte din gama premium de coș de fum inox izolat și este prevăzut cu un perete dublu cu secțiune circulară, fiind perfect adaptat evacuării eficiente a gazelor de ardere provenite de la un șemineu pe lemne sau de la o sobă tip șemineu care funcționează pe bază de combustibili solizi (lemne, peleți, cărbuni etc), lichizi sau gazoși. Peretele exterior al acestuia se livrează standard, fiind fabricat dintr-un material special de înaltă tehnologie din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, aspect care îl ajută să reziste într-o măsură mai mare la zgârieturi sau șocuri externe.

Coșul de fum se prezintă pe peretele exterior vopsit în culoare neagră, ce reușește cu ușurință să ofere un stil aparte, plin de eleganță și bun gust, tocmai potrivit pentru o locuință dotată cu un semineu rafinat. Cei care aleg de obicei acest coș de fum, nu își doresc unul care să arate ca și coșul industrial clasic din inox. Și pentru cabane sau case de vacanță, coșul Permeter negru este de asemenea o alegerea perfectă, încadrându-se de minune și într-o poveste de amenajare tradițională, încălzită de o soba pe lemne cu aspect rustic, dar funcționalități moderne.

Datorită materialelor din care este confecționat pe baza unei tehnologii inovatoare de ultimă generație, Permeter beneficiază de o îmbinare performantă a tubulaturii și de o accesorizare completă, realizate din oțel inoxidabil special, prezentând în același timp, avantajele unei greutăți proprii extrem de reduse și o flexibilitate sporită la montaj, spre deosebire de coșurile de fum clasice. Acest tip de coș de fum se pretează pentru întreaga gamă de combustibili lichizi, solizi sau gazoși iar diametrul interior poate varia între 150 și 200 mm.

În continuare vom încerca să descriem sumar, cele mai importante avantaje competitive ale acestui produs, model de top în rândul coșurilor de fum de pe piața de specialitate:

– beneficiază de un strat protector galvanizat care îl face imun la zgârieturi sau coroziune;

– datorită procesului de construcție și materialelor folosite în procesul de fabricație cu grad     

  ridicat de izolare termică, temperatura exterioară se menține la un nivel scăzut și constant, 

  eliminând riscul de autoaprindere prin supraîncălzire;

– tubul prevăzut la interior este sudat cu cordon longitudinal laser pentru rezistență în timp și  

  precizie;

La final, mai trebuie să știi că PEFOC îți oferă la achiziționarea oricărui coș de fum din portofoliu, garanție extinsă de până la 10 ani, încă un aspect care dovedește eficiența în timp al acestui sistem inovator de evacuare, ce îți va ține protejate familia și căminul de pericolul intoxicațiilor cu fum sau al nedoritelor incendii – totul pentru siguranța ta!

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here