Pardoselile PVC, o alegere economica si avantajoasa pentru casa ta!

Pardoselile ne pot oferi mari batai de cap pentru ca au o importanta aparte in ceea ce priveste aspectul intregii locuinte si oferta variata a comerciantilor nu ne face alegerea mai usoara deloc. Este necesar sa ne informam inainte de a ne hotari asupra materialului pardoselii si sa cautam solutiile cele mai avantajoase, blande cu bugetul nostru, dar care sa aiba anumite proprietati, conform criteriilor noastre de cautare.

Popularele pardoseli PVC sau asa numitele pardoseli din vinil au crescut mult la nivel calitativ, fata de anii trecuti, si iti vom prezenta in continuarea articolului de ce sa le alegi si sub ce forma, astfel incat sa te decizi mai usor si sa fii multumit de rezultatul final.

Ce este pardoseala PVC?

Pardoselile din vinil sunt un tip de pardoseli interioare moderne, economice, usor de instalat si disponibile in forme diferite, in functie de modul de aplicare a lor: la rola, in bucati sau placi. Sunt pardoseli versatile ca aspect si se gasesc in o multime de modele, unele chiar imitand alte materiale ca lemnul sau ceramica. Sunt pardoseli usor de atasat, facand parte din categoria pardoselilor lipite, calde, moi si placute la atingere.

Fiind compusa din plastic, pardoseala de vinil are rezistenta superioara la umezeala si infiltratiile de apa, de aceea este o alegere excelenta pentru camere ca: bucataria, spalatoria, subsolul sau baia.

Cateva avantaje care te conving

PVC-ul iti ofera avantajul rezistentei in timp, datorita impermeabilitatii si rezistentei la zgarieturi, pete, factori mecanici. Se instaleaza foarte usor, in timp scurt, dar necesita pentru asigurarea calitatii materialelor si puterii adezivilor ajutor de specialitate. Curatenia si intretinerea pardoselilor sunt procese facile. Ai nevoie doar de un mop, aspirator sau o matura banala, nu ai nevoie de produse speciale de curat sau utilaje profesioniste in acest scop.

Investitia intiala nu este atat de costisitoare ca lemnul masiv, marmura sau piatra naturala si garantia oferita de profesionistii in domeniu de 5 ani, sunt motive convingatoare pentru care sa alegi acest tip de pardoseala.

2 Alegeri stilistice

Cum spuneam, oferta produselor in domeniu este vasta si poate nu suntem inca hotarati ce sa alegem. E important sa decidem intre 2 alegeri stilistice: fie un model simplu, fie unul care imita alte materiale si putem tine cont, in procesul nostru, de urmatoarele informatii:

  • o pardoseala simpla poate fi usor si armonios asortata oricarei decoratiuni sau oricarui design interior;
  • pentru o anumita atmosfera in casa (calm, vivacitate, zen, bucurie) putem alege dintr-o arie de culori, de la unele puternice la tonuri pastelate;
  • pardoselile PVC pot imita cu succes parchetul din lemn de nuc, bambus, tec si daca vom achizitiona din oferta specialistilor din domeniu, atentia la detalii ne va surprinde;
  • exista placi de vinil care imita betonul sau metalul, de asemenea granitul, ardezia nu sunt uitate si te ajuta la un pret avantajos sa aduci si aceste materiale in comfortul casei tale.

 Durabilitate inainte de toate

Cand ne gandim la pardoselile perfecte pentru casa noastra, ne dorim unele care pot rezista pentru mult timp, in fata factorilor de uzura obisnuiti. Clorul utilizat in productia pardoselilor PVC le face extrem de rezistente la oxidare, ajutandu-le sa isi pastreze aspectul o perioada indelungata. De asemenea, pot fi folosite si in alte spatii, cum ar fi garajul putand suporta greutatea vehiculelor . Datorita usurintei cu care se curata sunt grozave intr-un astfel de spatiu, rezistente la scurgerile de ulei sau combustibili si arata si grozav.

Economic nu inseamna neaparat calitativ, de aceea apelam la specialisti

Pentru pardoselile PVC si alte tipuri de pardoseli lipite sau chiar hidroizolatii: www.milucon.ro/hidroizolatii/, specialistii Milucon.ro pun la dispozitie clientilor materiale de calitate si servicii de instalare complete, astfel incat, odata decisi asupra modelelor, pardoselile tale sa arate asa cum iti doresti si sa te bucuri de aspectul lor, in timp ce echipa de specialisti lucreaza pentru tine, la preturi accesibile.

Date de contact:

e-mail: office@milucon.ro

telefon: 0766 419 049

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here