Parcarea de la intersecția străzilor 9 Mai și Unirii va intra într-un proces de sistematizare, iar pe Calea Moinești va fi amenajat un sens giratoriu


Membrii Comisiei de Circulatie au stabilit ca pe strada Calea Moinesti se va infiinta un nou sens giratoriu, iar parcarea de la intersectia strazilor 9 Mai si Bd Unirii va intra intr-un proces de sistematizare:

Problematica a fost una complexă și a vizat mai multe zone din oraș, de la Calea Bârladului, până în Miorița sau partea de Sud a municipiului. Unele dintre situațiile ridicate de băcăuani sau constate de noi, cei din administrație, au putut fi remediate, pentru altele se caută soluții în continuare. Caracterul tehnic al acestei comisii, din care fac parte și reprezentanți ai Serviciului Rutier al Poliței Municipiului Bacău și ai Poliției Locale nu lasă loc la interpretări subiective. Deciziile se iau în urma unor dezbateri și țin sema de elemente dintre cele mai diverse”, a declarant viceprimarul Liviu Miroșeanu.

Viceprimarul Miroseanu a anuntat ca in zonele strazilor Frasinului, intersecția Ardealului – Miorița și trotuarele din zona Gării – Avram Iancu se vor monta stalpi sau sfere care să împiedice oprirea mașinilor pe trotuare sau în intersecți.

În discuție s-a aflat și oportunitatea de a introduce un sens unic pe strada Nordului, în zona cuprinsă între străzile Miorița și Bradului sau interdicția de a vira la stânga, la ieșirea dinspre cartierul Bistrița Lac, str. Ana Ipătescu, spre str. I.L. Caragiale. Variantele nu au fost agreate de polițiștii de la Circulației și nu a fost avizată favorabil nici solicitarea de a introduce praguri de limitare a vitezei pe str. Bradului 60.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.