„Pampam” de pe Facebook hartuia politistii bacauani cu filmari si agresivitati verbale. Instanta l-a obligat sa stearga postarile, sa le achite daune si sa-si ceara scuze public (VIDEO)

1

„PAMPAM” a agresat politistii bacauani zile in sir cu filmari si cuvinte menite sa-i umileasca

Un barbat de 48 de ani din comuna Livezi, judetul Bacau ( Bogdan Gheorghe – zis PamPam pe Facebook ) obisnuia sa hartuiasca politistii, ori de cate ori se intalnea cu ei pe strada. Acesta ii filma intr-un mod agresiv si le adresa diverse cuvinte menite sa-i jigneasca si sa le afecteze imaginea.

Potrivit unor surse, barbatul ar fi fost prins de mai multe ori incalcand legea cand se afla la volan, insa nu s-a lasat impresionat. Si-a luat o bicicleta si a continuat conflictul cu agentii de politie. Ajunsi la capatul rabdarii, doi agenti au hotarat sa-l dea in judecata iar instanta le-a dat dreptate:

Conform deciziei ICCJ, Facebook este spatiu public. Intrucat este functionar public cu statut special, in urma acestor postari, imaginea sa si a institutiei unde lucreaza – IPJ Bacau – a fost afectata, intrucat postarile au fost vizualizate si distribuite de mai multi utilizatori, fapte ce i-au adus grave atingeri onoarei, imaginii si demnitatii paratilor.” se arta in decizia judecatorilor

Trebuie sa achite cate 5.000 euro fiecarui politist, sa stearga postarile si sa-si ceara scuze public

Instanta l-a obligat pe barbat sa-si ceara scuze public, timp de 10 zile si sa publice decizia judecatorilor. Mai mult, va trebui sa achite cate 5.000 euro fiecarui politist, 2.700 lei cheltuieli de judecata si 6.266 lei cheltuieli pentru executarea silita.

Pe tot parcursul anchetei, barbatul a avut o atitudine conflictuala, de „justitiar”, usor agresiv si recalcitrant, cu o orientare tendentioasa spre dezbateri contradictorii, provocatorii – mai precieaza Judecatoria Onesti

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.