Pambac vrea sa-si dubleze exporturile in 5 ani. In 2022 a avut o cifra de afaceri de peste 62 milioane euro

0

Pambac, unul dintre liderii de frunte din industria produselor de morărit și paste făinoase, a inceput exporturile cu șapte ani în urmă, astfel încât astăzi, produsele companiei din Bacău se găsesc pe rafturile magazinelor din Germania, Spania, Olanda, Italia și Marea Britanie.

Am crescut constant ca volume şi prezenţă, astfel încât la nivelul anului 2022 procentul exportului în cifra de afaceri pe care Pambac o realizează în FMCG este de 5,5%. Ne dorim o dublare a acestei cifre în următorii cinci ani, printr-o dezvoltare sănătoasă şi durabilă“, a spus Mirela Totu, director de marketing în cadrul Pambac.

Compania a fost prezentă la târgul Anuga, unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen pentru sectorul alimentar şi al bău­turilor, pentru a promova brandurile Pambac, Grania, Casa D’or şi noua imagine a pastelor Pambac.

Pambac a reusit in 2022 o cifra de afaceri de peste 314 milioane lei ( 62 milioane euro ), in crestere cu aproximativ 20% fata de 2021. Pambac SA este o companie din Bacau, cu o vechime de 30 de ani si 530 de angajati. Aceasta este controlata de Eusebiu Gutu.

Sursa : zf.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.