Pambac – credit de 40 de milioane lei de la BTRL, pentru investitii in reteaua de magazine si modernizarea liniilor de fabricatie

0

Banca Transilvania, prin Sucursala Bacau, acordă un credit de aproape 40 de milioane lei companiei Pambac (www.pambac.ro), una dintre cele mai mari companii naţionale în domeniul morăritului, panificaţiei şi lider naţional pe piaţa pastelor făinoase. Ca bancă locală a oamenilor întreprinzători, BT susţine antreprenorii prin finanţări, consultanţă, produse şi servicii.

Împrumutul acordat de Banca Transilvania are ca destinaţie finanţarea activităţii curente a fimei Pambac, investiţiile în reţeaua de magazine şi modernizarea liniilor de fabricaţie. Compania este client BT din luna martie a.c., acest credit venind să consolideze parteneriatul dintre BT şi Pambac.

Pambac are ca obiect de activitate morăritul, panificaţia şi producţia de paste făinoase. Prezentă pe piaţă din anul 1968, este o firmă cu capital integral românesc, 100% privat, înfiinţată în Bacău. Este deţinătorul brandurilor Pambac, Grania, Gata, Flavora, K7, Ador, Puufuulet şi Megafort. Compania deţine în Bacău o reţea de magazine proprii sub brandul Pambac.

Banca Transilvania este lider între băncile din Bacău, având o cotă de piaţă de 15%, în funcţie de active.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.