Palida consolare pentru liberalii bacauani: Deputatul Ionel Palar, votat chestor la Camera

0

Palar Ionel deputat - chestorIonel Palar, deputat ales in colegiul uninominal 7 Bacau, a fost numit chestor al Camerei Deputatilor, in urma unui vot pronuntat luni in cadrul sedintei grupului PNL de la Camera. Palar il inlocuieste in functia de chestor pe mult mai titratul Dan Motreanu, ajuns vicepresedinte al Camerei Deputatilor in locul deputatului Eduard Hellvig, fost ministru al Transporturilor.

Hellvig a fost propulsat de PNL in functia de europarlamentar odata cu numirea Ramonei Manescu in fruntea Ministerului Transporturilor, dupa o telenovela intinsa pe aproximativ doua luni. Plecarea la Bruxelles a lui Hellvig a lasat vacant postul de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, grupul PNL optand pentru „avansarea” lui Motreanu din functia de chestor in cea de „vice” al Camerei.

Palar este la al treilea mandat de deputat, functie pe care o detine din 2004. In 2008, liberalul a candidat in colegiul uninominal 3, iar la parlamentarele din toamna lui 2012 s-a „mutat” in colegiul 7, unul superfavorabil pentru PNL. De numele sau se leaga mai multe scandaluri, cel mai proeminent fiind – de departe – cel privind o presupusa deturnare de fonduri europene ce avea in prim-plan construirea unei clinici medicale in Bacau (citeste mai multe AICI).

Ca o picanterie, numele aceluiasi deputat se regaseste in dosarul vizand investigarea retelei de prostitutie condusa de Andreea Marta, sotia fugarului Codrut Marta, mana dreapta a fostului sef al ANAF, Sorin Blejnar. Conform portalului de stiri Sursa Zilei, Ionel Palar ar fi figurat printre clientii „fetelor” Andreei Marta, dand si o declaratie de martor in fata procurorilor DIICOT care investigau cazul.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.