(P) NKS Business – Solutia pentru compania ta

0

NKS Business este prima companie de prospectare si gestiune comerciala, avand ca scop principal reunirea celor mai bune companii ce activeaza in domeniul resurselor umane, cu marile societati din Uniunea Europeana si Romania.

Pe o piata din ce in ce mai concurentiala, cresterea cotei de piata prin cresterea numarului de clienti reprezinta un factor de succes. Pentru acest lucru trebuie utilizate cele mai potrivite tehnici de vanzari care sa lanseze o oferta potrivita catre clientul potrivit la cel mai bun moment. Fiind principalul partener al companiilor din domeniul resurselor umane, NKS Business poate ajuta companiile in atragerea de noi clienti avand un departament special : „Dezvoltare Portofoliu Clienti” .

Cresterea numarului de clienti nu este totul. Nu există niciun business fără marketing. Marketingul este o combinație între știință, talent și inspirație. O companie care nu face marketing nu ar putea porni și dezvolta o afacere. NKS Business – Externalizare Departament Comercial este o alta ramura , compusa din sales manageri profesionisti, cu experienta in limba franceza, engleza, italiana, poloneza, rusa.

Va prezentam cateva dintre avantajele colaborarii cu NKS Business :

  • colaboarea cu singura companie de outsourcing din Romania specializata in prospectare si gestiune comerciala;
  • acces la portofoliul nostru de prospecti nationali si internationali;
  • cresterea cifrei de afaceri cu eforturi minime;
Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.