Orasul Bacau a intrat in cursa pentru titlul „Orasul Reciclarii”


Eco-Rom Ambalaje a lansat competitia „Orasul Reciclarii” pentru a incuraja colectarea selectiva la nivel de primarii.
Orasul Bacau a intrat in cursa pentru titlul „Orasul Reciclarii”. Intre 1 septembrie 2012 si 28 februarie 2013, 20 de orase din tara s-au inrolat in aceasta campanie ( Alexandria, Arad, Bacau, Baia Ma28 re, Brasov, Cluj, Craiova, Deva, Focsani, Iasi, Medias, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Slobozia, Targu Jiu, Tulcea, Zalau, inclusiv Sectorul 1 si Sectorul 6 Bucuresti )

Orasul castigator va fi cel care va colecta selectiv cea mai mare cantitate de deseuri de ambalaje si care va avea un sistem de colectare selectiva de calitate : pubele de colectare accesibile populatiei, cu un aspect curat si ingrijit si deseuri de ambalaje depuse separat corect.

La finalul celor 6 luni, localitatea victorioasa va primi titlul de ,,Orasul Reciclarii” si marele premiu: o zona de picnic complet amenajata conform Legii Picnicului in vigoare. Zona de picnic va fi implementata in primul trimestru al anului viitor si va fi un spatiu inedit, realizat in totalitate din module de paleti din lemn: locurile de relaxare, mesele, suporturile pentru biciclete, gratarele, ecranul de proiectat filme, zonele de iluminat, toate elementele se incadreaza perfect in cadrul natural, fiind totodata extrem de practice pentru activitatile de recreere in aer liber.

In cele 20 de locatii-cheie inrolate la lupta populatia are acces la serviciile de colectare selectiva a deseurilor prin cele peste 7.500 de containere speciale pentru plastic-metal, hartie si sticla, puse la dispozitie de Eco-Rom Ambalaje.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.