Onestiul, din nou fara apa, dupa ce conducta de aductiune a cedat iar

SC CRAB SA (Compania Regională de Apă Bacău) va sista furnizarea apei către mun. Onești, de sâmbătă – 11 martie 2023, începând cu ora 09.00, pentru remedierea unei noi avarii depistate pe conducta de aducțiune apă potabilă.

Prin urmare, pe parcursul derulării lucrărilor, RAJA SA este nevoită să furnizeze apă în municipiul Onești după un program determinat, astfel încât să se poată asigura un minim necesar tuturor consumatorilor, dar și refacerea, de către aceștia, a proviziilor de apă.

În consecință, este necesară realizarea unui nivel optim în rezervoarerele de apă aferente Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur; de aceea RAJA va întrerupe distribuția apei începând de vineri – 10 martie 2023, ora. 22.00.

În această perioadă, alimentarea cu apă se va face după următorul program:

Sâmbătă – 11 martie 2023, în intervalul orar 18.00 – 20.00;

Duminică – 12 martie 2023, în intervalele orare 06.00 – 08.00; 18.00-20.00

Imediat ce se va finaliza remedierea avariei și se va relua pomparea apei pe conducta de aducțiune de către SC CRAB SA echipele noastre vor efectua toate manevrele de vane utile în vederea refacerii stocurilor de apă din rezervoare și reluării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.

RAJA SA recomandă utilizatorilor consumul cu moderație al apei în acest interval de timp și asigurarea unor rezerve care să asigure necesitățile pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Comunicat de presa RAJA


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.