Olium.ro – Cea mai simpla si rapida modalitate de a vinde sau cumpara online

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Olium.ro este un site de anunturi  prin intermediul caruia puteti vinde sau cumpãra diverse obiecte, va puteti cumpãra un autovehicul, ba chiar puteti gãsi si un loc de muncã stabil.

Odatã ce intrati pe site sunteti intampinati de o interfatã prietenoasã si usor de utilizat. In coltul din dreapta sus se aflã butonul ”Adaugã anunt”, buton ce este folosit zilnic de o multime de persoane.

Inainte insã de a posta un anunt, trebuie sã vã creati un cont. Acest lucru nu este deloc complicat si dureazã 2 minute. De asemenea, pentru cei mai comozi din fire, este disponibilã si conectarea, folosind contul de Facebook sau de Google.

Imediat ce contul a fost creat, tot ce vã mai rãmane de fãcut este sã adãugati anuntul pe care-l doriti. Puteti posta anunturi auto, imobiliare, locuri de muncã sau orice fel de serviciu pe care il oferiti dumneavoastrã. Nu veti fi nevoiti sã asteptati zile intregi pentru a fi contactati de cãtre o persoanã interesatã de anuntul dumneavoastrã. Un bun exemplu este acest anunt auto cu un Audi A6, vanzãtorul fiind deja contactat la doar cateva ore de la publicarea anuntului.

Un aspect important al site-ului este reprezentat de gratuitatea anunturilor. Puteti publica oricate anunturi aveti nevoie, iar totul este complet gratuit. Nu se percepe nicio taxã pentru publicarea unui anunt, nici mãcar a unui numãr mai mare de anunturi. De asemenea, acest lucru este valabil si pentru categorii. In orice categorie se incadreazã anuntul dumneavoastrã, de la ”Auto, moto si ambarcatiuni” panã la ”Prestãri de servicii”, totul este complet gratuit.

Revenind la interfata site-ului, in josul primei pagini sunt publicate ultimele anunturi publicate. Astfel, sunt incurajati si sustinuti utilizatorii pentru a gãsi clienti cat mai rapid pentru produsele sau serviciile lor.

Dacã doriti sã gãsiti mult mai rapid persoane interesate, vã puteti promova anuntul. Acest lucru este simplu de fãcut, dureazã doar cateva secunde, iar pentru o micã sumã de bani aveti anuntul propulsat in vãzul tuturor.

De asemenea, dacã vã aflati in postura cumpãrãtorului, aveti la dispozitie posibilitatea de a adãuga un anunt la favorite. Dacã ati vãzut un anunt, sunteti interesat de el, insã nu aveti timp sã contactati vanzãtorul atunci, il puteti adãuga la favorite si reveniti asupra sa cand sunteti liberi.

Cam atat pentru moment. Mai multe veti afla odatã ce intrati pe site. Spor la vanzare!

Site: www.olium.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here