Oficial. Sambata se semneaza contractul pentru Centura Bacaului. Umbrarescu a castigat lupta cu turcii

Publicitate

Sefii de la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vor semna sambata, 22 decembrie, contractul pentru proiectarea si executia Centurii Bacaului cu constructorul Dorinel Umbrarescu.

Dupa mai multe siruri de contestatii, asocierea de firme Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL, controlate de omul de afaceri Umbrarescu, au fost desemnate castigatoarele licitatiei. Lucrarea va costa 668,3 milioane de lei fara TVA iar durata va fi de 36 de luni : 6 luni proiectare si 30 luni executie.

La semnarea contractului vor fi prezenti atat sefi de la CNAIR cat si presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, primarul Bacaului, Cosmin Necula si presedintele CJ, Sorin Brasoveanu.

Umbrarescu a castigat licitatia dupa ce CNSC a respins pe 11 decembrie ambele contestatii ale turcilor de la IC Ictas Insaat Sanayi Ve Ticaret.

Obiectul principal al contractului „Proiectare si executie Varianta de ocolire Bacau” il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor ce constau in 30,8 kilometri de drum nou la standarde europene, din care 16,269 km la profil de autostrada.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here