Oficial. Liberalii il sustin pe Ivancea la Primaria Bacau. Alianta PSD-PNL pentru municipiul Bacau

15

Vineri, 12 aprilie, la sediul PNL Bacau a avut loc o conferinta de presa la care au participat presedintele PNL Bacau, Mircea Fechet si presedintele municipalei PSD Bacau, Valentin Ivancea. Liberalii si-au anuntat oficial sustinerea pentru Valentin Ivancea la Primaria Bacau si alianta PSD-PNL pentru municipiu.

Mircea Fechet, presedintele PNL Bacau, a declarat a declarat in conferinta de presa ca bauanii vor o noua administratie, potrivit studiilor sociologice. Mai mult, Fechet a spus ca Valentin Ivancea are cele mai mari sanse devina noul primar al Bacaului:

Punem in aplicare o decizie a Biroului Politic National care vizează candidaturi comune cu scopul de a maximiza potentialul aliantei noastre. In municipiul Bacau, mai mult de 7 din 10 bacauani doresc schimbarea actualei administratii. Valentin Ivancea este candidatul care are cele mari sanse intr-o candidatura comuna, pentru a-l invinge pe Lucian Viziteu.
Alianta are in vedere o constructie politica pe termen lung, cu candidati comuni in Consiliul Local, pondere pe care o vom stabili ulterior. Scopul este sa asiguram stabilitate si sa deblocam lucrurile care nu merg bine.
” a declarat presedintele PNL Bacau, Mircea Fechet.

Valentin Ivancea a precizat ca bacauanii nu aleg stanga sau dreapta, ei vor un prima gospodar care sa faca lucruri si sa duca proiectele la capat:

Vreau sa elimin o tema falsă. Pentru un locuitor al Bacăului care iese din scara blocului, dilema nu este dacă primarul este de stânga sau de dreapta, ci dacă primăria este condusă de un administrator competent, un om gospodar. Bacăuanul este preocupat dacă gunoiul este ridicat, dacă are acces la apă, transport public și locuri de parcare pentru mașină. Acestea sunt preocupările prioritare ale băcăuanului.

Am intrat într-o alianță care își propune să ofere o soluție viabilă și coerentă, atât din punct de vedere politic, cât și administrativ. Băcăuanul nu este ascultat, iar mediul de afaceri este ignorat. Îmi propun să inițiez un proiect care să implice comunitatea și mediul de afaceri în procesul decizional. Este prima mea candidatură la Primaria Bacau, în timp ce alții candidează pentru a patra sau a cincea oară. Provocarea mea este să aduc o perspectivă nouă, și sunt încrezător că am ce arată, ce pune pe masa.

Drept urmare, printr-o singură frază, a marelui patriot liberal Eugeniu Carada, ușor adaptată contextului nostru local, spun răspicat: „PENTRU BACĂU, ORICÂND, ORICUM, CU ORICINE ȘI ÎMPOTRIVA ORICUI„.” a precizat Valentin Ivancea – candidat PSD – PNL la Primaria Bacau.

Dragos Benea, presedintele PSD Bacau, a precizat intr-o postare pe Facebook ca scopul acestor alegeri este acela de a „face performanta” in administratie si de a atrage si implenta proiecte cu bani europeni :

Câştigarea alegerilor din 9 iunie nu este un scop în sine – scopul alianței PSD PNL de la municipiu şi al oamenilor propuşi pentru Consiliul Local este acela de a face performanță administrativă, de a atrage şi implementa finanțări europene, de a pune Bacăul pe primul loc, adică pe drumul dezvoltării, ridicându-l din marasmul în care a fost aruncat de amatorismul şi delăsarea administrației Usr.” a transmis europarlamentarul Benea

Candidatul la fotoliul de viceprimar, fostul prefect Bogdanel, a precizat ca PSD va lupta alaturi de PNL pentru a „scoate Bacaul la liman”, dupa 4 ani de dezastru administrativ marca USR:

Când cădem de acord că Bacăul este pe primul loc, înainte de orice, discuția despre stânga sau dreapta devine redundantă. PSD & PNL au dovedit azi maturitate şi că orgoliile sunt secundare atunci când adevărata misiune este aceea de a scoate Bacăul la liman, după 4 ani de dezastru administrativ marca Usr.Băcăuanii au aşteptări de la noi, iar noi trebuie să facem în aşa fel încât să nu le înşelăm, ci să le împlinim!” a precizat Lucian Bogdanel

In aceeasi conferinta de presa, Valentin Ivancea a anuntat ca Spitalul Municipal va intra in executie, iar contractul se va semna saptamana viitoare:

Vă pot anunța că fostul Spital Municipal a trecut prin furcile caudine administrative aproximativ 6-7 luni de zile și săptămâna viitoare putem semna contractul de execuție. Este un proiect-rezultat al unor înțelegeri politice inițiale, în care s-a pus înaintea ideologiei proiectul sau cetățeanul. Acest exemplu trebuie multiplicat la nivelul municipiului Bacău. Nu putem să pierdem timp în teme false de dezbatere, atât timp cât câștigă cetățeanul” a precizat Ivancea

La Consiliul Județean, cele două partide vor merge cu candidați separați: Cristina Pravăț din partea PSD și Mircea Fechet din partea PNL.

15 COMENTARII

  1. Fechet o să l trădeze și pe Ivancae așa cum a făcut și acum 4 ani cu Luchian, își urmărește interesele proprii, nu vrrea decât să rămână la ciolan. Ivancea dacă face cepentru oraș ce afăcut și pentru județ mai bine ar ieși din politică. Nu a făcut nimic bun, numai angajări, a dat salarii marii și sporuri celor din administrație, nu a terminat Parkul Atletin , nu rezolvat problem aspitalului, nu aterminat Biblioteca de mileniu III, nu a făcut nimic concret. Lumea a văzut , o să l voteze numai cei pe carora le a dat funcții și salarii marii, o să l mai voteze pensionari care stau in sistem până la moarte cu pensie și salar. Sunt mulți dar nu așa de mulț ca să iasă el primar.

  2. liberalii nu vor trage niciodat pentru candidatul psd,multi vor sta acasa,altii voteaza pe stavarache,altii pe viziteu.bine ei oricum sunt 5-8 % in acest moment,deci nu prea conteaza la vot.e bine macar ca nu incurca

  3. nici nu ma int partidele,ivancea trebuie sa castige sa ne scape de acest trantor si sa se apuce de reparat acest oras distrus.nu vreau sa mai aud de brailean!

  4. o alianta care desi la prima vedere nu pare woaw este cea mai corecta si potrivita dpdv administrativ.ivanea este unica solutie,dand dovada de maturitate si de o capacitate administrativa f buna.liberalii au trecut peste orgolii si au inteles ca impreuna cu psd pot scoate orasul dintr-un …absolut..stiti voi cuv ce lipseste

    • corect!ai pus punctul pe I,fie ca ne plae sau nu,intre viziteu seche si ivancea,indiscutabil ivancea prezinta incredere si a demostrat ca stie sa faca lucruri.despre partide nu ma int,nu e alb si negru

  5. Mult succes,insa liberalii nu vor face campanie pentru candidatul psd desi ar trebui sa realizeze ca trebuie sa puna umarul la schimbarea lui vizite pentru dezastrul la care au participat inclusiv ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.