Oficial. Incep lucrarile pe ultimul lot atribuit din Autostrada Moldovei A7

0

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a comunicat marți că s-a emis ordinul de începere a construcției pentru lotul 3 al Autostrăzii Ploiești – Buzău. Astfel, începând cu data de 1 martie, vor demara lucrările pe ultimul tronson al Autostrăzii A7, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Pe data 1 martie încep lucrările și pe Lotul 3 al Autostrăzii Moldova (#A7)! Asocierea de constructori turci are la dispoziție 1,09 miliarde de lei (fără TVA) și 20 de luni pentru construcția celor 13,90 km de autostradă. Pe traseul acestui lot finanțat prin PNRR, care se desfășoară între Pietroasele și Municipiul Buzău, se vor construi: – un nod rutier (Spătaru) la intersecția cu DN 2, un nod rutier (Buzău) la intersecția cu DN 2B, 6 poduri si un pasaj superior peste CF triaj și peste DN 2B. Este ultimul din cele 13 loturi ale A7 (între Ploiești și Pașcani, finanțate prin PNRR) care intră în execuție și pe care trebuie să se circule cel mai târziu în anul 2026.” a transmis Sorin Grindeanu

Lucrările vor începe pe data de 1 martie 2024, iar constructorul (Asocierea NUROL İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ – MAKYOL İNŞAAT SANAYİ TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ) are la dispoziție 1.093.470.823,76 lei fara TVA și 20 de luni pentru construcția celor 13,90 km de autostradă.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.