Oficial. Alianta PSD-PNL il va sustine pe Valentin Ivancea in cursa pentru Primaria Bacau

0

Miercuri, Organizatia Judeteana a PSD Bacau a organizat o conferinta de presa la care au participat presedintele Dragos Benea si senatoarea Cristina Pravat – nominalizata sa candideze la functia de presedinte CJ Bacau.

Dragos Benea a anuntat ca la judet PSD va merge separat de PNL, insa la municipiu se va merge intr-o alianta locala care va avea drept candidat comun pe Valentin Ivancea. Europarlamentarul a declarat ca exista primari PNL care vor candida din partea PSD la alegerile din 9 iunie. Este vorba despre primarul din Racova – Catalin Apetrei, Luizi Calugara – David Edmond Leonard, Parjol – Lupu Vasile si probabil primarul din Zemes – Tudosa Razvan:

Am avut o sedinta unde au fost validate toate candidaturile pentru 94 de UAT-uri, inclusiv pentru Municipiul Bacau – Valentin Ivancea si la judet – doamna Cristina Pravat. A fost validat si Claudiu Ilisanu, pentru functia de prefect – atunci cand domnul Lucian Bogdanel isi va da demisia pentru a candida la CL, alaturi de Valentin Ivancea. Ne asteptam la un numar intre 65 si 70 de primari in judet si ne dorim sa reconfirmam ca suntem cea mai puternica si omogena organizatie din judet, politic si administrativ. Scopul in sine nu este sa castigam alegerile, ci sa facem treaba dupa ce le castigam – fie ca vorbim de Municipiul Bacau sau Podu Turcului.” a declarat Dragos Benea

Dragos Benea a anuntat si isi doreste sa obtina aproximativ 45% din voturi la CJ Bacau.

Alianta PSD-PNL pentru Valentin Ivancea la Primaria Bacau

PSD va merge pe lista comuna, alaturi de PNL, la Primaria Bacau. PSD l-a nominalizat pe prefectul Lucian Bogdanel pentru postul de viceprimar, urmand ca PNL sa vina cu o propunere. Dragos Benea a precizat ca are toata disponibilitate pentru a face o lista de consilieri „ca oamenii” alaturi de PNL, pentru Municipiul Bacau:

Valentin Ivancea este un candidat care poate aglutina în demersul său electoral inclusiv electoratul PNL – suntem deschiși ca alături de liberali să construim un proiect politic robust, care să pună punct iarmarocului din Consiliul Local Bacău şi administrației dezastru Viziteu. La județ, unde candidaturile vor fi separate, chiar dacă PSD va face majoritate simplă, nu avem o problemă să susținem un vicepreședinte PNL la CJ.

Va trebui să dăm dovadă de altruism noi cei de la PSD și sper că atitudinea noastră să aibă ecoul scontat la PNL.Alianța PSD – PNL poate pune punct coșmarului de la municipiul Bacău și chiar nu avem o problemă să mergem pe o lista comună la Consiliul Local cu viitorii viceprimari asumați public, la vedere, și o garnitură de viitori aleși locali care să fie reprezentativi pentru comunitatea băcăuană și credibili în ochii alegătorilor. ” a mai precizat Benea

Din partea PSD Bacau, pe lista de consilieri locali se anunta actualul prefect Lucian Bogdanel – care a fost nominalizat pentru functia de viceprimar, avocatul Candet Gigi Nucu, Nicoleta Timaru, Gabriel Bitire, insa lista nu este finalizata.

Cristina Pravat – Dragos Benea

Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.