Oferta educațională prezentată comunității băcăuane de către structurile teritoriale ale M.A.I

0

Comunitatea băcăuană este informată cu privire la modalitățile de admitere în cadrul unităților de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cei care doresc să descopere profesiile de polițist, jandarm sau pompier, structurile teritoriale ale M.A.I au participat astăzi, 17 mai a.c., la Complexul Muzeal de Istorie “ Iulian Antonescu” din mun.Bacău la activități de informare și promovare a acestor meserii.

Despre cum pot deveni polițiști, jandarmi sau pompieri, urmând cursurile unei forme de învățământ din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, au aflat băcăuanii de la oamenii legii. Polițiștii băcăuani desfășoară, permanent, activități de promovare a profesiei de polițist, atât în cadrul evenimentelor publice, cât și în unitățile de învățământ liceal.

Reamintim faptul că, toate detaliile necesare înscrierii, modelele documentelor și detaliile aferente celorlalte etape de desfășurare a concursurilor, pot fi accesate gratuit pe adresa de internet a I.P.J. Bacău,fiind disponibile la link-ul: https://bc.politiaromana.ro/ro/cariera. Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Ștefan cel Mare” Bacău și Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun” Bacău au oferit toate detaliile de care cetățenii au nevoie pentru a veni în rândurile noastre.

De asemenea, pentru orice informație referitoare la o carieră în Jandarmerie, condițiile și criteriile de recrutare, tematica, bibliografia și probele de concurs, îndemnăm cetățenii să acceseze site-urile noastre, https://www.jandarmeriabacau.ro și https://www.grupareajandarmibacau.ro/, secțiunea Carieră, sau să sune la numerele de telefon 0234/543131 (I.J.J. Bacău) sau 0234/585570 (G.J.M. Bacău), în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 08:00- 16:00. Reprezentanții din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău au fost alături de tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă, oferindu-le informații despre ce presupune o carieră în domeniul situațiilor de urgență și, nu în cele din urmă, despre posibilitățile pe care le au la dispoziție pentru a deveni pompier.

Reamintim celor interesați să urmeze o carieră în arma pompierilor că în această perioadă instituția noastră a scos la concurs, prin încadrare directă, patru posturi de subofițer. Mai multe detalii despre procedura de înscriere, precum și despre data până la care pot fi transmise cererile de înscriere, se regăsesc pe portalul H.U.B. de servicii publice al M.A.I. https://hub.mai.gov.ro – la secțiunea CARIERĂ M.A.I., fie la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău, mun. Bacău, str. Milcov, nr. 49 sau la numărul de telefon 0234550000, interior 27116, 27117, 27010.” au transmis reprezentantii MAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.