Oamenii de afaceri din Bacau si-au dat intalnire la Hotel Fiald, la primul eveniment de business din acest an

1

Prima editie a unui eveniment de business din Bacau, in anul 2023, a avut loc la Hotelul Fiald si a fost organizata de managerul unei companii locale de marketing – Adrian Frigioiu. Evenimentul a avut loc la Hotelul Fiald si s-a bucurat de un real succes.

La intalnire au participat oameni de afaceri din zona judetului Bacau care au avut acelasi scop – de a dezvolta noi relatii, de a schimba idei si de a se ajuta reciproc in dezvoltarea business-ului si totodata a economiei locale. Crizele multiple din ultimii ani precum pandemia, razboiul si inflatia i-au unit pe antreprenorii locali la acest eveniment, unde si-au impartasit experienta si au raspuns intrebarilor.

Adrian – organizatorul acestui eveniment – a declarat pentru Bacau.net ca se gandeste deja la o noua editie, dupa feedback-ul mai mult decat pozitiv de la primul eveniment:

A fost un eveniment inițiat de agenția noastră de marketing, cu sprijinul celor de la Fiald Hotel & Spa Bacau, la care au luat parte clientii agentiei impreuna cu oameni de business din cercul lor pentru dezvoltarea comunității de antreprenori băcăuani care să se ajute reciproc și să crească valoarea generală a județului.

Am fost încântați de prezența atât de numeroasă si dorința reală de a participa evenimentul pilot si datorita feedback-ului extraordinar primit de la cei prezenți credem ca acest eveniment va avea loc de cateva ori pe an si va reprezenta baza unui grup puternic si unit de oameni care isi doresc sa schimbe modul in care se fac afacerile pe plan local, dar in același timp sa ajute comunitatea in general.

Am primit o energie fantastică care ne face sa ne focusăm pe etapele următoare. ” a declarat pentru Bacau.net – Adrian Frigioiu – owner Selmark Advertising SRL si organizator al evenimentului


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

1 comentariu

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.