O unitate militară din Bacău face recrutări. Care sunt condițiile minime de participare

1

Pentru cei care își doresc o carieră în cadrul Forțelor pentru Operații Speciale ale Armatei României, Unitatea Militară 01983 Bacău – Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu”, organizează recrutarea cetățenilor români cu aptitudini pentru încadrarea cu personal a posturilor de soldați și gradați profesioniști în specialitatea parașutiști-comando și în alte specialități, pe tot parcursul anului 2024.

Condiții minime de participare:

Cetățenie română și domiciliul stabil în România;

Vârsta între 18 ani împliniți la data începerii programului de instruire și cel mult 45 la data finalizării programului de instruire;

Absolvent al ciclului inferior liceal (10 clase);

Cunoștințe elementare de limba engleză;

Condiție fizică bună.

Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” este încadrat cu luptători atent selecționați și antrenați, astfel încât să facă față efortului fizic și psihic prelungit, în medii solicitante, aceștia fiind capabili să opereze în condiții ostile. Modalitatea de operare a structurilor comando presupune inserție terestră, aeriană și în mediul maritim.

Informații suplimentare la sediul Batalionului 53 Comando „Smaranda Brăescu”, Strada Gl. Ștefan Gușe, nr. 9, Bacău sau la telefon 0234 588 298.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.