O parte din județul Bacău va rămâne miercuri fără apă

Ca urmare a efectuarii unor lucrari de investitii de catre A.N. Apele Romane – Administratia Bazinala de Apa Siret la conducta de aductiune apa din acumularea Valea Uzului, in ziua de 25.11.2015, intre orele 8.00-12.00, se va intrerupe furnizarea apei potabile din aceasta sursa.
Din cauza acestei opriri, vor fi afectati consumatorii deserviti de statiile de tratare Barati si Darmanesti.
In aceasta situatie, in ziua de 25.11.2015, aductiunea Tirgu Ocna – Onesti si aductiunea Darmanesti – Comanesti – Moinesti vor fi oprite pentru aproximativ 10 ore, fiind afectati consumatorii din: mun. Onesti, com. Casin, com. Tirgu Trotus (Tuta, Vermesti, Tirgu Trotus), com. Dofteana, Darmanesti, Comanesti (Vermesti si Podina), Moinesti, com. Poduri, com. Magiresti si com. Ardeoani. Pentru mun. Bacau si com. Margineni, in zilele de 25.11.2015 si 26.11.2015, programul de furnizare a apei potabile va fi restrictionat ca debit si presiune (reduse), in functie de consumurile inregistrate si stocurile de apa acumulte.
Este posibil ca la reluarea programului de furnizare a apei sa apara fenomenul de turbiditate.

Sursa: Comunicat CRAB Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentEXCLUSIV. Curtea de Apel Bacău a desființat dosarul penal în care fostul director al Băncii Transilvania era acuzat de luare de mită. Savin, Buzilă și Lupu, scoși de sub control judiciar
Articolul urmatorTrei bărbați au fost reținuți pentru braconaj

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.