O noua sesiune Rabla Plus. 1500 de persoane vor putea accesa tichete de 10.000 euro

0

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a anunțat că, începând cu joi, 23 noiembrie, AFM va incepe o nouă sesiune pentru programul Rabla Plus destinat achiziționării de autoturisme electrice și plug-in hybrid, destinat exclusiv persoanelor fizice.

De la data menționată, prin intermediul AFM, vom demara o nouă rundă pentru programul Rabla Plus, oferind astfel posibilitatea persoanelor fizice să beneficieze de aceste facilități pentru autoturismele electrice și plug-in hybrid, având în vedere fondurile disponibile ca rezultat al implementării acestui program„, a declarat Mircea Fechet în cadrul unei conferințe de presă.

Ministrul a comunicat că bugetul rămas disponibil este de 72,6 milioane lei, sumă destinată finanțării a 1.500 de autoturisme electrice. Potențialii beneficiari vor avea posibilitatea de a obține vouchere în valoare de până la 10.000 de euro.

Mircea Fechet a subliniat că numărul românilor înscriși în program a crescut semnificativ de la lansarea sa în 2016, când numărul de mașini era doar 39, ajungând în prezent la 36.000 de autoturisme înscrise.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.